Word zeker lid van VP+, want dan geniet je van tal van voordelen.

Hoe maak je je lid?

  • Stort € 150 (fiscaal aftrekbaar) op IBAN BE15 0682 3752 4230 (BIC: GKCCBEBB) 
  • Mededeling: lidgeld 2019 – naam en voornaam
  • Stuur een bevestigingsmail naar info@vpplus.be

 

Alle voordelen van het lidgeld op een rijtje:

Argus

6 x per jaar krijg je Argus, ons tijdschrift, in de brievenbus. Hierin vind je de belangrijkste themata terug, zoals de RIZIV-regelgeving, de sociale en fiscale items, consultingnieuws, nieuwigheden in de gezondheidszorg etc.

Wekelijkse nieuwsbrief

Iedere week ontvang je via mail onze nieuwsbrief waarin de meest actuele thema's zoals wijzigingen in de regelgeving worden toegelicht. Dit is een handig hulpmiddel om steeds op de hoogte te zijn!

Medisch Risico Afval

Inbegrepen in het lidgeld is de mogelijkheid om drie keer per jaar je Medisch Risico Afval op een veilige en wettelijke manier af te leveren bij ons. Daarnaast is deze oplossing ecologisch en verantwoord. Jouw patiënten worden hierdoor niet opgezadeld met de gebruikte materialen. Je krijgt een attest zodat je bij een eventuele controle volledig in orde bent.

Bijscholingen

Meermaals per maand organiseren wij bijscholingen in de VP+ Cave of op verplaatsing waaraan je gratis kan deelnemen. Hiervoor ontvang je telkens een bijscholingsattest dat je mogelijk recht geeft op een bijscholingspremie.

Voordelen bij bestellingen

Exclusieve acties voor onze leden.

Vacatures

Ben je op zoek naar iemand om de praktijk te versterken? Of ben je zelf op zoek naar werk? Dan kan je gebruik maken van onze vacaturelijsten. Hierop publiceren wij alle vacatures van onze leden. Deze lijst kan geraadpleegd worden via inloggegevens die onze leden ontvangen. 

Advies

Je kan ons altijd raadplegen bij problemen en vragen in verband met je tarifering, problemen binnen jouw groep, advies voor het managen van jouw zaak, etc.